• Novosti

  14.04.2021.

  Zapošljavamo projektnu koordinatoricu

  Nakon nekoliko mjeseci preuzimanja rizika definiranja nove društvenosti, predanog i pažljivog osmišljavanja programa i rada, Centar za savremenu kulturu KRAK za realizaciju svoje misije kulturnog i socijalnog djelovanja, u potrazi je za novom članicom tima. Prilika je ovo za uključenje u pionirsko djelovanje jednog nezavisnog prostora kao što je KRAK. 

  Nova članica tima obavljaće poslovne zadatke u ugodnom, dinamičnom i uzbudljivom radnom ambijentu i biće odgovorna za uspostavljanje kontrolnog reda dešavanja nad aktuelnim projektima, učestvovaće u promišlanju, izučavanju i implementiranju kreiranja programa zajedno sa ostalim članovima. Otvorena pozicija podrazumijeva normu od 20 sati rada na sedmičnom nivou sa početkom od 1. maja 2021. godine.

  Uslovi:

  - fakultetska diploma humanističkih, društvenih nauka ili umjetnosti,

  - izvanredno poznavanje engleskog jezika,

  - sposobnost rada u timu i komunikativnost,

  - sposobnost samostalnog donošenja odluka i odgovornost,

  - entuzijazam za djelovanje na polju kulture,

  - poželjna iskustva rada u nevladinom sektoru i u projektnom menadžmentu.


  Prijave sa biografijom i diplomom slati na e-mail: hello[at]krak.ba uz oznaku predmeta "KRAK_KONKURS 2021". Molimo potencijalne kandidatkinje da prijavu sa traženim dokumentima prilože u jednom pdf-dokumentu sa nazivom „Ime_Prezime_KRAK_KONKURS2021“.

  Prijaviti se mogu sve koje ispunjavaju postavljenu formu konkursa, ali i one koje osjećaju lični motiv, a sebe kroz izbrušene vještine i osjećaj za savremenom kulturom, vide kao potencijalnu članicu. Kandidatkinje koje budu ispunjavale uslove biće pozvane na razgovor u prostorije Centra za savremenu kulturu KRAK. Sa kandidatkinjom koja bude izabrana, zaključuje se ugovor na 10 mjeseci sa neto mjesečnom platom u iznosu od 800KM. 

  Prednost se daje kandidatkinjama sa ciljem stimulisanja njihove zastupljenosti u javnom, društvenom i kulturnom životu, ali prijaviti se mogu i osobe drugih spolova.

  Prijave je moguće poslati do 25. aprila 2021. godine.

  d

  KRAK, 2021.